Recensies

Nieuwbouw

Oegstgeest

We zijn erg blij met de hulp van Lifs. Voor de verhuizing naar ons nieuwbouwhuis zochten we iemand die mee kon denken over de indeling van de ruimte. Lifs bood echter meer dan dat. Naast ideeën over een praktische ruimteverdeling voor ons gezin zijn we geholpen met bruikbaar advies over inrichting en styling.
Stephanie en Lynn luisterden goed naar onze wensen en wisten dit te vertalen naar een voorstel dat we zelf niet hadden kunnen bedenken. We zijn nog altijd blij met het resultaat. De samenwerking met door Lifs aangedragen vakmensen heeft eraan bijgedragen dat we het ontwerp op een goede manier hebben kunnen realiseren. Voor praktische raad en advies staan ze ook paraat. We raden Lifs dan ook van harte aan om je woonwensen te realiseren.

Renovatie hoekhuis

Heiloo

Stephanie en Lynn hebben ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen en realiseren van onze woonwensen. Hun betrokkenheid, kennis van zaken en vermogen om mee te denken in haalbare oplossingen hebben ervoor gezorgd dat het proces van ontwerp naar realisatie soepel en naar volle tevredenheid is verlopen. Stephanie en Lynn stonden altijd paraat bij voorziene én onvoorziene zaken. Dankzij hun uitgebreide netwerk van kundige vakmensen verliep de uitvoering van de verbouwing soepel en volgens planning. We zijn dolblij met het resultaat en wonen inmiddels heerlijk in onze nieuwe woning. We bevelen Lifs dan ook van harte aan voor iedereen die hun woonwensen wil laten ontwerpen en realiseren. Bedankt voor alles!

Interieur op maat

Heiloo

Daar wij al een hele tijd zoekende waren naar een nieuwe inrichting van onze woonkamer en het best heel lastig en moeilijk vonden om de juiste combinatie van meubels, wanddecoraties en kleuren te kiezen werden we super enthousiast toen we zagen hoe mooi de ideeën van Stephanie bij het nieuwbouw appartement van onze dochter uitpakten. Dat wilden wij ook! Nu alles is afgerond zijn wij allebei enorm blij met het resultaat. Onze woonkamer is veel ruimer, gezelliger en sfeervoller geworden dankzij de goede adviezen van Stephanie en haar team. Zelf hadden wij dit niet zo kunnen bedenken en ontwerpen. Het door Marfred Moes gemaakte maatwerk is ook echt fantastisch vakmanschap. Complimenten Stephanie en veel dank voor de niet alleen professionele maar ook voor de sympathieke samenwerking.

Penthouse

IJmuiden

Inmiddels wonen wij een half jaar in ons nieuwe appartement. Het is een heerlijke plek geworden, waar wij ons helemaal thuis voelen. Stephanie en haar team hebben ons voortreffelijk begeleid, goed geluisterd naar onze wensen en mede door hun tips en adviezen zullen wij hier nog jaren met plezier wonen.
Hartelijk dank voor alles.

Tuinontwerp met aanbouw en veranda

Alkmaar

Wij zijn bijzonder tevreden over het gehele proces. Van startgesprek tot tussentijds opschakelen naar ontwerp en het doorhakken van knoppen, de juiste (vak)mensen aan tafel en dat heeft geleid tot een definitief ontwerp voor buiten en binnen waar wij erg content mee zijn en waar wij nu al zo van genieten. Nogmaals hartelijk bedankt voor je deskundige en professionele blik, het ontwerp en de gehele begeleiding van het verwezenlijken van onze droomwoning.

Nieuwe leefkeuken met veranda

Heiloo

Stephanie en haar team hebben een prachtig ontwerp gemaakt voor de verbouwing en aanpassing van onze woning. Onze eigen ideeën en wensen zijn daarbij als uitgangspunt gehanteerd, maar ook aangescherpt en verbeterd met en door de inzichten van Stephanie. De fijne werkwijze bij het tot stand komen van het ontwerp heeft ons doen besluiten ook de coördinatie en begeleiding van de werkzaamheden door Lifs te laten doen. Dit kunnen wij echt iedereen aanraden. De begeleiding zorgde ervoor dat alle werkzaamheden soepel en aansluitend door de verschillende partijen werden verzorgd, waarbij Stephanie zorgde voor prima communicatie en het nakomen van alle afspraken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!!

Studio appartement

Castricum

Een gouden greep om met Stephanie en haar team in zee te gaan. Een traject van 2,5 jaar met een geweldig eindresultaat. Mijn nieuwbouwappartement is een heerlijk thuis geworden. Lifs zorgde op basis van een goed gesprek voor een optimale indeling en een zeer goed realiseerbaar ontwerp. Aangezien ik zelf geen verstand had van nieuwbouw, was Stephanie ook hierin mijn gids (of voor degene die het TLC programma ‘Bouwbroers’ kennen, mijn ‘Bouwzus” ) die ondersteunde en goed meekeek gedurende het hele bouwtraject. Van gesprekken met de hoofdaannemer, het zoeken en adviseren van (meerdere) leveranciers, meekeek op kijkdagen en me de goede richting op wees qua aankleding en inrichting. Al met al een goede samenwerking waar ik met veel plezier op terug kijk.

Penthouse

Alkmaar

Bij het inrichten van ons nieuwe appartement wisten wij dat het goed moest worden aangepakt. Daarom wilden wij een professionele begeleiding om tot een goed resultaat te komen en zijn in contact gekomen met Lifs. Al bij het eerste gesprek voelde het prima, er wordt goed geluisterd naar onze wensen en er is volop gelegenheid voor eigen inbreng. Met die gegevens werden 2 ontwerpen gemaakt en op een daarvan is onze keuze gevallen. Nu ruim 2 jaar later (de bouw liep uit) zitten wij op onze nieuwe plek en wij superblij met het eindresultaat. Onze wensen zijn teruggekomen maar vooral de ideeën en samenhang van onze inrichting zijn gewoonweg prachtig. Wij realiseren ons dat dit nooit zo was gelukt zonder Lifs!

Vrijstaande nieuwbouwwoning

Julianadorp

Wij hebben Stephanie gevraagd om een interieurontwerp te maken voor onze nieuwbouwwoning na aanbevelen van een vriend. Zoals Stephanie zelf al zegt: de eerste gemeenschappelijke deler is al haar eerdere projecten, die stijl sprak ons aan. Wat ons vooral opviel is de kennis over hoe groot loopruimtes moeten zijn, wat handig is qua zichtlijnen en daarmee de perfecte indeling van de ruimtes. In onze woning hebben we keuzes gemaakt die heel logisch en goed voelen, die we zelf nooit bedacht zouden hebben. Dat maakt dat wij iedereen Lifs aan kunnen raden!

Japandi woning

Limmen

Wat is het mooi geworden! We zijn Stephanie en haar team dan ook ontzettend dankbaar voor de goede dienstverlening en de fijne samenwerking. Ze zijn exact geweest wat we zochten en ook hard nodig hadden. Van conceptueel (bouwkundig) denken tot aan de kleinste accessoires en van keuken tot badkamer, voor alles hadden ze waardevolle adviezen. Ze keken daarbij goed naar wat we nodig hadden gedurende het traject. In het begin wat meer sturing in het ontwerp (het verplaatsen van de keuken naar de tuinkant is een gouden greep geweest) en bij de inrichting en aankleding, toen we steeds beter wisten wat we wilden, meer als sparringpartner. Ook zaten ze er kort op gedurende de verbouwing, ze waren goed bereikbaar en schakelden snel wanneer dat nodig was. Kortom, Lifs is een hele goede en complete interieurontwerper die we iedereen aan zouden raden!

Renovatie met leefkeuken

Heiloo

Na een opknapbeurt van ons kantoor aan huis onder leiding van Stephanie, hadden wij besloten om ook onze benedenverdieping te moderniseren met hulp van Lifs. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Stephanie begreep meteen wat wij voor ogen hadden en zag ook mogelijkheden die wij zelf nog niet eens bedacht hadden.  Behalve de “looks” was voor ons ook belangrijk dat er energiezuinige maatregelen getroffen zouden worden. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen met het contact met aannemer, keukenwinkel, schilder etc.etc. Wat wij ook als zeer prettig hebben ervaren is dat er snel geschakeld werd als er zich een probleem voor deed. Het geeft ook vertrouwen wanneer er aan je eigen twijfel gehoor wordt gegeven door te luisteren en eventuele alternatieven worden bedacht.

Wat ook heerlijk was is dat het shoppen voor meubels, keuken en stoffering zo makkelijk mogelijk gemaakt werd door de voorselectie en ze precies weten wat je waar koopt. Dat scheelt een hoop tijd.

Het eind resultaat is helemaal naar onze wens!

Tuinontwerp

Akersloot

Via medewerkster Lynn kwamen we terecht bij Lifs en maakten we kennis met Stephanie. Er was meteen een klik en werden nog meer enthousiast toen het ontwerp door Lynn en Stephanie aan de keukentafel met ons werd doorgenomen. Zo hadden wij het nooit kunnen bedenken en is goed geluisterd naar onze wensen.

Nu de tuin is aangelegd (ook onder prima projectbegeleiding van Lifs) kunnen we niet vaak genoeg zeggen hoe tevreden en blij wij zijn met het eindresultaat. Ook krijgen we hierover veel complimenten. Laat het nu maar groeien en bloeien. Nogmaals dank voor de samenwerking. Een aanbeveling voor anderen die de tuin wil laten ontwerpen en aanleggen. Jullie zijn toppers!

Lifs gaat hier in juni foto’s maken.

Nieuwbouw

Overveen

Dank voor je fantastische hulp om onze droom te realiseren

Appartement met eiken keuken

Limmen

Graag wil ik jou & team hartelijk danken voor de fijne samenwerking.
Het (restyling) avontuur begon ongeveer een jaar geleden en een jaar later geniet ik elke dag van mijn mooie, lichte gemoderniseerde appartement.
Zonder jouw goede ideeën en begeleiding had ik dit zelf nooit kunnen realiseren !

Speelse indeling

Castricum

Toen we ons huis kochten was onze droom om deze te laten stylen door Stephanie van Lifs en deze droom is uitgekomen. We ontvingen een prachtig ontwerp waar we meteen verliefd op werden. Sinds januari van dit jaar wonen we er met heel veel plezier en door de Corona-tijd genieten we extra omdat we veel thuis verblijven. De samenwerking verliep heel fijn en mochten we nu nog vragen hebben, staat Stephanie ons altijd bij met haar fijne styling-advies.

Niels & Cindy en Olivia

Sfeervolle 2 onder 1 kap

Heiloo

Al een aantal keer zag ik foto’s voorbij komen op Facebook en Instagram van projecten die Stephanie had gedaan. Haar stijl sprak ons direct aan. Na tien jaar was onze woonkamer toe aan een opfrisbeurt: schilderen, houten vloer opknappen en daarnaast wat nieuwe meubels. Maar hoe pak je dat nu aan en hoe maak je daar een fraai geheel van? Door Stephanie in te schakelen! Zij heeft op basis van onze wensen een prachtig ontwerp gemaakt voor onze gehele benedenverdieping. De indeling van de woonkamer is wat aangepast en ze heeft een voorstel gedaan voor nieuwe meubels. We waren zo enthousiast dat we nagenoeg het gehele ontwerp hebben laten uitvoeren. Nadat alle werkzaamheden waren gedaan en alle meubels waren geleverd, ben ik met Stephanie op pad geweest om alle accessoires en planten uit te zoeken en daarna hebben we samen alles gestyled. Het resultaat is prachtig, we genieten er elke dag met volle teugen van!

Woning met niveauverschil

Heiloo

1 telefoontje naar Stephanie van Lifs bleek de sleutel naar het succes! Stephanie is in staat om goed te luisteren naar wat je zegt en zij kan je wensen omzetten in een prachtig ontwerp! We bespraken met haar ook onze wens om te verbouwen. Stephanie maakte een ontwerp en dat was meteen een schot in de roos. Aangezien wij beiden een drukke baan hebben vroegen we Stephanie om ook de projectbegeleiding voor ons te regelen.

Wat een luxe! Als er iets geregeld moest worden met de aannemer of andere bedrijven dan was Stephanie daar om het voor ons te regelen. Ook zocht zij de meubels uit en hoefden wij alleen nog maar een ochtend mee om te kijken wat ze had uitgezocht en of we ons daar in konden vinden.

Dat bespaarde ons erg veel ergernis en tijd! De begeleiding en het uiteindelijke eindresultaat is fantastisch! De rust en ruimte die wij zochten hebben we gevonden.

Bedankt Stephanie, we zijn er erg blij mee.