Recensies

Appartement met eiken keuken

Limmen

Graag wil ik jou & team hartelijk danken voor de fijne samenwerking.
Het (restyling) avontuur begon ongeveer een jaar geleden en een jaar later geniet ik elke dag van mijn mooie, lichte gemoderniseerde appartement.
Zonder jouw goede ideeën en begeleiding had ik dit zelf nooit kunnen realiseren !

Riante villa met ovale tafel

Badhoevedorp

Al een tijdje liepen wij met het idee om de begane grond  een make-over te geven, maar ja waar begin je dan. Wij kwamen via via op de Facebook pagina van LIFS. Deze zijn we gaan volgen en hebben toen besloten om Stephanie bij ons thuis uit te nodigen voor advies. Wat was dit al gelijk een leuk gesprek. Wij werden er al gelijk enthousiast van. Dit werd alleen maar groter toen het advies kwam. Wat een mooi boekje met alles duidelijk in beeld gebracht en beschreven.Na wat kleine aanpassingen in het eerste ontwerp zijn we op jacht gegaan naar de meubels. Stephanie heeft ons daar op locatie ook nog wat tips en adviezen gegeven.

Het is fijn dat LIFS ons aan adressen, waar we onze nieuwe meubels konden vinden, heeft geholpen. LIFS heeft ons ook met een vakman geholpen die de op maat gemaakte kast en andere op maat gemaakte dingen voor ons heeft gemaakt. De lijntjes met Stephanie zijn kort en fijn om soms even extra te overleggen.

Wij zijn super blij met hoe een ontwerp op papier zich nu heeft vertaald naar ons huis.

Woning met stalen deur en zijlicht

Limmen

Al heel lang wilde ik een nieuwe keuken en een nieuwe vloer. En de grote open haard in de kamer was mij een doorn in het oog. Dus een grote verbouwing, die ik niet zag zitten voor wat betreft de planning, financiën en contacten met aannemers etc.

Een vriendin maakte mij attent op Lifs. Stephanie kwam met een paar mooie voorstellen die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Daarna heeft Stephanie het hele traject van offertes, uitzoeken en plannen begeleid. Tijdens de verbouwing hield ze heel goed de vinger aan de pols en als er iets niet helemaal goed ging dan werd dat direct met de betrokkenen geregeld.

Stephanie was betrokken, gaf goede ideeën en stond open voor andere meningen en was altijd bereikbaar.

Zonder haar had ik deze verbouwing nooit gedaan.

Een dikke 10 voor Stephanie en haar team.

Speelse indeling

Castricum

Toen we ons huis kochten was onze droom om deze te laten stylen door Stephanie van Lifs en deze droom is uitgekomen. We ontvingen een prachtig ontwerp waar we meteen verliefd op werden. Sinds januari van dit jaar wonen we er met heel veel plezier en door de Corona-tijd genieten we extra omdat we veel thuis verblijven. De samenwerking verliep heel fijn en mochten we nu nog vragen hebben, staat Stephanie ons altijd bij met haar fijne styling-advies.

Niels & Cindy en Olivia

Appartement met maatwerk

Heiloo

En dan heb je ‘opeens’ en nieuw huis in een nieuwe omgeving gekocht. Dat overkomt iedereen vast wel een keer. En, dan? Het oude en vertrouwde min of meer loslaten en je richten op je nieuwe toekomstige plek die minstens zo vertrouwd als gezellig moest worden. Wat laat je achter, en wat neem je mee? Of helemaal opnieuw beginnen met meubilair en inrichting. Allemaal vragen waar ik niet een-twee-drie antwoord op had.

Omdat ik heel graag met lokale ondernemers aan slag wilde ben ik gaan rondsnuffelen op internet en kwam ik bij de site van Stephanie terecht. Supersnel als Stephanie is, was een afspraak snel gemaakt. Het ontwerp dat daarna gemaakt zou worden was er binnen de afgesproken tijd. Pas dan gaat het echt ‘leven’, als je door het 3D-ontwerp beweegt: je eerste blik op je nieuw ingerichte huis.

Stephanie neemt door haar kennis en ervaring veel zorgen weg en is heel praktisch ingesteld. In de realisatiefase zorgde zij en haar team van Lifs dat de uitvoering volgens planning werd opgepakt door de veelal lokale ondernemers. En ja, er waren zeker hobbels onderweg, maar als je durft te vertrouwen op Stephanie dan heb je geen slapeloze nachten als het net anders loopt dan gedacht. Het resultaat is prachtig geworden en het woont vanaf dag één heerlijk.

Ruim familiehuis

Alkmaar

Nadat we het besluit hadden genomen niet te gaan verhuizen en in dit huis te blijven wonen wilden we graag een ander interieur beneden. We kochten regelmatig woonbladen en bezochten woonwinkels. Wat we mooi vonden wisten we wel maar waar moesten we in hemelsnaam beginnen…. Het bezorgde ons regelmatig veel stress en slapeloze nachten. Per toeval kwamen we de site van Stephanie tegen en we zijn nog steeds zo blij dat we contact met haar gezocht hebben. Haar ideeën hadden we nooit zelf kunnen bedenken of realiseren.

Haar passie voor haar vak maar vooral dat ze altijd open staat voor vragen en met je meedenkt is zo fijn. Ze onderhoudt regelmatig contact waardoor ze de vorderingen in de gaten houdt en juist die doortastendheid en dat doorzettingsvermogen hebben ons gebracht bij het prachtige eindresultaat. Elke dag weer genieten van ons heerlijke huis en van de ruimte die nu zo efficiënt is ingedeeld.

Hartelijk dank Stephanie en tot ziens!

Sfeervolle 2 onder 1 kap

Heiloo

Al een aantal keer zag ik foto’s voorbij komen op Facebook en Instagram van projecten die Stephanie had gedaan. Haar stijl sprak ons direct aan. Na tien jaar was onze woonkamer toe aan een opfrisbeurt: schilderen, houten vloer opknappen en daarnaast wat nieuwe meubels. Maar hoe pak je dat nu aan en hoe maak je daar een fraai geheel van? Door Stephanie in te schakelen! Zij heeft op basis van onze wensen een prachtig ontwerp gemaakt voor onze gehele benedenverdieping. De indeling van de woonkamer is wat aangepast en ze heeft een voorstel gedaan voor nieuwe meubels. We waren zo enthousiast dat we nagenoeg het gehele ontwerp hebben laten uitvoeren. Nadat alle werkzaamheden waren gedaan en alle meubels waren geleverd, ben ik met Stephanie op pad geweest om alle accessoires en planten uit te zoeken en daarna hebben we samen alles gestyled. Het resultaat is prachtig, we genieten er elke dag met volle teugen van!

Jaren 30

Heiloo

We hebben een prachtig jaren 30 huis met een ruime aanbouw, maar de indeling ‘klopte’ niet. We waren eigenlijk alleen in het nieuwe aangebouwde deel, maar het mooie authentieke voordeel (met erker) gebruikte we niet en dat was het zonde. We hebben Lifs ingeschakeld om te zorgen dat de indeling wel klopte en we meer rust ervaarde en niet steeds maar bezig waren met nadenken over hoe het wel zou kloppen. Lifs heeft een te gek en heel volledig ontwerp gemaakt waardoor we nu echt heerlijk genieten van ons huis! Alles ‘klopt’. De samenwerking was heel prettig en professioneel. Stephanie was altijd bereikbaar en dacht heel goed met je mee. Niets dan lof dus en mochten we ooit verhuizen dan komen we zeker weer bij je terug!

Familie Bakkum

Villa met harmonica pui

Heiloo

Omdat wij niet tevreden waren over de indeling van onze woonkamer en de verlichting, besloten wij een deskundig iemand te vragen hier eens met een frisse blik naar te kijken. Al googelend op een interieurstylist in Heiloo, kwamen we uit op de website van Lifs en de stijl die we op de foto’s zagen sprak ons direct aan.
In een intake gesprek maakten wij onze wensen kenbaar en vlak daarna lag er een prachtig advies. We besloten er voor te gaan en ook gebruik te maken van de begeleiding van Stephanie tijden het hele proces. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Zij had de ervaring en wist hoe zij een en ander bedacht had en bovendien nam het ons werk uit handen. We zijn heel blij met het resultaat, we hadden het zelf niet zo kunnen bedenken. Inmiddels hebben we een ander huis gekocht en ook daar gaan we Lifs/Stephanie voor inschakelen, om het zo efficiënt en mooi mogelijk in te delen.
Familie Lindeman

Woning met niveauverschil

Heiloo

1 telefoontje naar Stephanie van Lifs bleek de sleutel naar het succes! Stephanie is in staat om goed te luisteren naar wat je zegt en zij kan je wensen omzetten in een prachtig ontwerp! We bespraken met haar ook onze wens om te verbouwen. Stephanie maakte een ontwerp en dat was meteen een schot in de roos. Aangezien wij beiden een drukke baan hebben vroegen we Stephanie om ook de projectbegeleiding voor ons te regelen.

Wat een luxe! Als er iets geregeld moest worden met de aannemer of andere bedrijven dan was Stephanie daar om het voor ons te regelen. Ook zocht zij de meubels uit en hoefden wij alleen nog maar een ochtend mee om te kijken wat ze had uitgezocht en of we ons daar in konden vinden.

Dat bespaarde ons erg veel ergernis en tijd! De begeleiding en het uiteindelijke eindresultaat is fantastisch! De rust en ruimte die wij zochten hebben we gevonden.

Bedankt Stephanie, we zijn er erg blij mee.

Kookeiland met roomdivider

Assendelft

We wilden graag onze woonkamer en keuken verbouwen maar wisten niet waar we moesten beginnen en hadden veel vragen.

– Is een uitbouw nodig of niet?
– We vinden verschillende stijlen mooi. Hoe krijgen we dat op 1 lijn?
– wat is een realistisch budget?
– we hebben geen ervaring met verbouwen. Waar moeten we op letten?
Door de adviezen van Stephanie maken we nu optimaal gebruik van de ruimte die we hebben en was een uitbouw niet nodig. Stephanie had goed geluisterd naar onze wensen en stijlvoorkeuren. Hierdoor gaf ze stijladvies waardoor we alles qua kleur en stijl in 1 keer goed konden afstemmen. Door haar ervaring kon Stephanie ook goed aangeven wat we met ons budget wel en niet konden doen en de prioriteiten aangeven. Besteed je je geld wel aan de goede dingen?Het advies van Stephanie was het vertrekpunt van de verbouwing. Hierdoor wisten de aannemer, keukenbouwer,vloerenlegger etc wat ze moesten doen.
Alles bij elkaar heeft Stephanie onze verwachting overtroffen. De investering in haar adviezen heeft ons veel tijd en geld bespaard. Haar betrokkenheid ook na de verbouwing is groot. Pas wanneer alles echt klaar is is Stephanie ook tevreden.
Familie Beier