Recensies

Penthouse

Alkmaar

Bij het inrichten van ons nieuwe appartement wisten wij dat het goed moest worden aangepakt. Daarom wilden wij een professionele begeleiding om tot een goed resultaat te komen en zijn in contact gekomen met Lifs. Al bij het eerste gesprek voelde het prima, er wordt goed geluisterd naar onze wensen en er is volop gelegenheid voor eigen inbreng. Met die gegevens werden 2 ontwerpen gemaakt en op een daarvan is onze keuze gevallen. Nu ruim 2 jaar later (de bouw liep uit) zitten wij op onze nieuwe plek en wij superblij met het eindresultaat. Onze wensen zijn teruggekomen maar vooral de ideeën en samenhang van onze inrichting zijn gewoonweg prachtig. Wij realiseren ons dat dit nooit zo was gelukt zonder Lifs!

Vrijstaande nieuwbouwwoning

Julianadorp

Wij hebben Stephanie gevraagd om een interieurontwerp te maken voor onze nieuwbouwwoning na aanbevelen van een vriend. Zoals Stephanie zelf al zegt: de eerste gemeenschappelijke deler is al haar eerdere projecten, die stijl sprak ons aan. Wat ons vooral opviel is de kennis over hoe groot loopruimtes moeten zijn, wat handig is qua zichtlijnen en daarmee de perfecte indeling van de ruimtes. In onze woning hebben we keuzes gemaakt die heel logisch en goed voelen, die we zelf nooit bedacht zouden hebben. Dat maakt dat wij iedereen Lifs aan kunnen raden!

Japandi woning

Limmen

Wat is het mooi geworden! We zijn Stephanie en haar team dan ook ontzettend dankbaar voor de goede dienstverlening en de fijne samenwerking. Ze zijn exact geweest wat we zochten en ook hard nodig hadden. Van conceptueel (bouwkundig) denken tot aan de kleinste accessoires en van keuken tot badkamer, voor alles hadden ze waardevolle adviezen. Ze keken daarbij goed naar wat we nodig hadden gedurende het traject. In het begin wat meer sturing in het ontwerp (het verplaatsen van de keuken naar de tuinkant is een gouden greep geweest) en bij de inrichting en aankleding, toen we steeds beter wisten wat we wilden, meer als sparringpartner. Ook zaten ze er kort op gedurende de verbouwing, ze waren goed bereikbaar en schakelden snel wanneer dat nodig was. Kortom, Lifs is een hele goede en complete interieurontwerper die we iedereen aan zouden raden!

Renovatie met leefkeuken

Heiloo

Na een opknapbeurt van ons kantoor aan huis onder leiding van Stephanie, hadden wij besloten om ook onze benedenverdieping te moderniseren met hulp van Lifs. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Stephanie begreep meteen wat wij voor ogen hadden en zag ook mogelijkheden die wij zelf nog niet eens bedacht hadden.  Behalve de “looks” was voor ons ook belangrijk dat er energiezuinige maatregelen getroffen zouden worden. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen met het contact met aannemer, keukenwinkel, schilder etc.etc. Wat wij ook als zeer prettig hebben ervaren is dat er snel geschakeld werd als er zich een probleem voor deed. Het geeft ook vertrouwen wanneer er aan je eigen twijfel gehoor wordt gegeven door te luisteren en eventuele alternatieven worden bedacht.

Wat ook heerlijk was is dat het shoppen voor meubels, keuken en stoffering zo makkelijk mogelijk gemaakt werd door de voorselectie en ze precies weten wat je waar koopt. Dat scheelt een hoop tijd.

Het eind resultaat is helemaal naar onze wens!

Tuinontwerp

Akersloot

Via medewerkster Lynn kwamen we terecht bij Lifs en maakten we kennis met Stephanie. Er was meteen een klik en werden nog meer enthousiast toen het ontwerp door Lynn en Stephanie aan de keukentafel met ons werd doorgenomen. Zo hadden wij het nooit kunnen bedenken en is goed geluisterd naar onze wensen.

Nu de tuin is aangelegd (ook onder prima projectbegeleiding van Lifs) kunnen we niet vaak genoeg zeggen hoe tevreden en blij wij zijn met het eindresultaat. Ook krijgen we hierover veel complimenten. Laat het nu maar groeien en bloeien. Nogmaals dank voor de samenwerking. Een aanbeveling voor anderen die de tuin wil laten ontwerpen en aanleggen. Jullie zijn toppers!

Lifs gaat hier in juni foto’s maken.

Nieuwbouw

Overveen

Dank voor je fantastische hulp om onze droom te realiseren

Appartement met eiken keuken

Limmen

Graag wil ik jou & team hartelijk danken voor de fijne samenwerking.
Het (restyling) avontuur begon ongeveer een jaar geleden en een jaar later geniet ik elke dag van mijn mooie, lichte gemoderniseerde appartement.
Zonder jouw goede ideeën en begeleiding had ik dit zelf nooit kunnen realiseren !

Speelse indeling

Castricum

Toen we ons huis kochten was onze droom om deze te laten stylen door Stephanie van Lifs en deze droom is uitgekomen. We ontvingen een prachtig ontwerp waar we meteen verliefd op werden. Sinds januari van dit jaar wonen we er met heel veel plezier en door de Corona-tijd genieten we extra omdat we veel thuis verblijven. De samenwerking verliep heel fijn en mochten we nu nog vragen hebben, staat Stephanie ons altijd bij met haar fijne styling-advies.

Niels & Cindy en Olivia

Sfeervolle 2 onder 1 kap

Heiloo

Al een aantal keer zag ik foto’s voorbij komen op Facebook en Instagram van projecten die Stephanie had gedaan. Haar stijl sprak ons direct aan. Na tien jaar was onze woonkamer toe aan een opfrisbeurt: schilderen, houten vloer opknappen en daarnaast wat nieuwe meubels. Maar hoe pak je dat nu aan en hoe maak je daar een fraai geheel van? Door Stephanie in te schakelen! Zij heeft op basis van onze wensen een prachtig ontwerp gemaakt voor onze gehele benedenverdieping. De indeling van de woonkamer is wat aangepast en ze heeft een voorstel gedaan voor nieuwe meubels. We waren zo enthousiast dat we nagenoeg het gehele ontwerp hebben laten uitvoeren. Nadat alle werkzaamheden waren gedaan en alle meubels waren geleverd, ben ik met Stephanie op pad geweest om alle accessoires en planten uit te zoeken en daarna hebben we samen alles gestyled. Het resultaat is prachtig, we genieten er elke dag met volle teugen van!

Woning met niveauverschil

Heiloo

1 telefoontje naar Stephanie van Lifs bleek de sleutel naar het succes! Stephanie is in staat om goed te luisteren naar wat je zegt en zij kan je wensen omzetten in een prachtig ontwerp! We bespraken met haar ook onze wens om te verbouwen. Stephanie maakte een ontwerp en dat was meteen een schot in de roos. Aangezien wij beiden een drukke baan hebben vroegen we Stephanie om ook de projectbegeleiding voor ons te regelen.

Wat een luxe! Als er iets geregeld moest worden met de aannemer of andere bedrijven dan was Stephanie daar om het voor ons te regelen. Ook zocht zij de meubels uit en hoefden wij alleen nog maar een ochtend mee om te kijken wat ze had uitgezocht en of we ons daar in konden vinden.

Dat bespaarde ons erg veel ergernis en tijd! De begeleiding en het uiteindelijke eindresultaat is fantastisch! De rust en ruimte die wij zochten hebben we gevonden.

Bedankt Stephanie, we zijn er erg blij mee.