Woning met niveauverschil

Heiloo

Lifs mocht een volledig interieurontwerp maken en de projectbegeleiding verzorgen voor een ruime woning met tuin aan het water. Er is gekozen voor een stijlvolle nieuwe tijdloze basis met stoere elementen. Het niveauverschil is benadrukt door te kiezen voor een grijze vloer in de eetkamer en keuken en een op maat gemaakte kast die doorloopt in beide ruimtes. Er zijn warme materialen toegevoegd zoals hout in de keuken, het maatwerk en nog een aantal andere items. Belangrijk punt was de uitbreiding van de keuken met lichtstraat, er is uitgebouwd, zodat de garage nu ook vanuit huis bereikbaar is. Daarnaast is de voordeur op een andere plek gekomen en past de ruime hal qua uitstraling met de stalen deuren helemaal bij de rest van het interieur. De keuken is op maat gemaakt zodat we de wensen van de opdrachtgevers konden vervullen, zoals een dubbele oven en een wijnklimaatkast. De verlichting en de raambekleding is met zorg uitgekozen en maken het interieur echt af!