Warm familiehuis

Castricum

Voor deze prachtige woning in Castricum heeft Lifs een interieuradvies gegeven voor de begane grond. De keuken en vloer waren al aanwezig. Wij hebben een ontwerp gemaakt met een scheidingswand met industriële deuren. Er is nu een heerlijke extra ruimte ontstaan op de begane grond met volop bergruimte in de op maat gemaakte kast, plek om huiswerk te maken en om tv te kijken. De lange wand heeft een sfeervol behang gekregen. Achter de bank in de woonkamer is een sidetable geplaatst, waardoor de afstand tot de tv verbeterd is. Er is gewerkt met warme kleuren. De eethoek staat centraal in de ruimte. De hal is qua look & feel betrokken bij het woongedeelte. Hier komt het behang terug en in de hal is een grote garderobekast met nis geplaatst met een handig bankje, ideaal om je schoenen aan/uit te trekken. Een warm familiehuis op een prachtige plek dicht bij de duinen en het strand.