Nieuws

Stageplaats Lifs interieuradvies & styling

15 juni 2018

Lifs interieuradvies & styling is op zoek naar een stagiaire (laatste jaar van de opleiding), periode vanaf 1-9. – creatief, passie voor interieur & styling – communicatief sterk en ondernemend – goed kunnen plannen en organiseren – met Sketchup kunnen werken (vereiste) – ervaring met het geven van interieuradviezen – interieurstijl van Lifs (www.lifs.nl) spreekt […]

Inspiratie Zuid-Afrika

12 mei 2018

Net terug van een prachtige vakantie in Zuid-Afrika! Wat is het een mooi land, overweldigende natuur, wilde dieren en volop inspiratie bij alle leuke hotels, restaurantjes en winkeltjes. Wij verbleven via www.homesofafrica.nl in een sfeervol huis met eigen zwembad in Hoedspruit. Centraal gelegen en vanuit hier hebben we dagtrips gemaakt. Alle woningen zijn sfeervol ingericht […]

Fotografie project Assendelft

19 april 2018

Gister hebben we project Assendelft op de foto gezet. Wat was het een zonnige dag en wat is het altijd leuk om het eindresultaat te zien! Binnenkort meer foto’s!

Tuin seizoen

29 maart 2018

Het voorjaar staat nu echt voor de deur! Heb je zin om je tuin aan te pakken, de indeling te wijzigen of heb je behoefte aan styling advies voor je tuin? Lifs interieuradvies & styling denkt graag met je mee!    

Fotograferen van een afgerond project

12 maart 2018

Vandaag met Jolanda Kruse Fotografie (www.jolandakruse.nl) foto’s gemaakt van een afgerond project. De zon ging zelfs even schijnen! Benieuwd naar het resultaat!

Ontwerp met Aziatische invloeden

7 maart 2018

Op verzoek van de opdrachtgevers een advies gemaakt met Aziatische invloeden. Ik heb gekozen voor een behang met bamboe print, zwarte details en veel groen in huis! Opdrachtgevers waren erg blij met het resultaat en gaan er gelijk mee aan de slag!  

Show up

5 februari 2018

Mijn favorieten van het Show Up evenement in Vijfhuizen. Hier presenteren alle leveranciers de nieuwe collecties op accessoire- en interieurgebied!    

Stalen deuren

29 januari 2018

De stalen deuren zijn gemonteerd! Nu de laatste plinten nog en dan is dit project afgerond. Maar de stalen deuren zijn het wachten waard!    

Kleuradvies

16 januari 2018

Kleuren kunnen een groot verschil maken! Op dit moment zijn we bezig met een project in Heiloo bij een bestaande woning, waarbij we de oorspronkelijke rode keuken een andere kleur gaan geven. Met de keuken was niets mis, alles was heel mooi gemaakt, zwart fornuis en de indeling was goed. De kleur van de keuken […]

Fijne feestdagen en een inspirerend 2018!

22 december 2017

In 2017 heb ik heel veel leuke opdrachtgevers ontmoet! Mocht ik een hoop interieurs ontwerpen en projecten begeleiden. Van Heiloo tot Aalsmeerderbrug en van Haarlem tot Sint Pancras! De samenwerking met de diverse leveranciers was top! We hebben samen de opdrachtgevers blij kunnen maken met meubels, haarden, verlichting, maatwerk, vloeren en raambekleding. Het ontwerpen en […]