Nieuws

The art of living

12 december 2018

De 2de binnenkijker staat live op https://theartofliving.nl/modern-interieur-met-erker-lifs/. 

The art of Living

22 november 2018

Een deel van de projecten van Lifs interieuradvies & styling kun je nu ook bekijken op het inspiratieplatform van The art of living! Een site vol met tips en binnenkijkers. De eerste binnenkijker is zojuist geplaatst! Click on the button below to load the content of theartofliving.nl. Load content

Stijlvol Wonen

22 november 2018

De Stijlvol Wonen is uit! Vanaf donderdag te koop! Hierin een project in Alkmaar van Lifs interieuradvies & styling op pagina 186. #trots#lifsinterieuradvies #interiordesign #styling #stijlvolwonen #tijdloos#steeldoor prachtige foto’s ook van @denisekeusphotography

Nieuw project op de site

8 november 2018

Zojuist een nieuw project op de site gezet! Wat een prachtig appartement is het geworden en wat een leuke samenwerking heb ik gehad met de opdrachtgever!

Gietvloer

25 oktober 2018

Deze week wordt er in mijn eigen woning een gietvloer aangebracht door Altach b.v. (www.altach.nl) uit Dirkshorn. Eerst gingen natuurlijk alle spullen er uit, toen moest de vloer voorbehandeld worden, de scheuren aangepakt worden en kwam er een laag voor de hechting! Binnenkort het eindresultaat!   

Lifs interieuradvies & styling in de uitkijkpost

15 oktober 2018

Afgelopen week stond Lifs interieuradvies & styling in de Uitkijkpost!

Vt wonen & design beurs Amsterdam

8 oktober 2018

Uiteraard ook dit jaar weer naar de Vtwonen & design beurs in Amsterdam geweest. Vooral de trends op kleurgebied bekeken en het aanbod meubels.     

Nieuw project op de site

8 oktober 2018

Zojuist het sfeervolle project op de site gezet van een interieuradvies van een jaren 30 woning. Het is een heerlijk gezinshuis geworden met als blikvanger de stalen pui in het midden van de ruimte. De donkere kozijnen zorgen voor een stijlvol karakter en de indeling voor balans.

Beurs Eigen Huis in Utrecht

24 september 2018

Afgelopen vrijdag naar de beurs Eigen Huis in Utrecht geweest om te kijken naar het gebruik van nieuwe materialen, deuren etc. Mooie tegels gezien, veel staal en prachtige kunstwerken voor aan de muur. Genoeg nieuwe ideeën!

Fotoshoot

17 september 2018

Vandaag een afgerond project laten fotograferen voor de website. Binnenkort meer foto’s!