Nieuws

Lifs interieuradvies & styling in de uitkijkpost

15 oktober 2018

Afgelopen week stond Lifs interieuradvies & styling in de Uitkijkpost!

Vt wonen & design beurs Amsterdam

8 oktober 2018

Uiteraard ook dit jaar weer naar de Vtwonen & design beurs in Amsterdam geweest. Vooral de trends op kleurgebied bekeken en het aanbod meubels.     

Nieuw project op de site

8 oktober 2018

Zojuist het sfeervolle project op de site gezet van een interieuradvies van een jaren 30 woning. Het is een heerlijk gezinshuis geworden met als blikvanger de stalen pui in het midden van de ruimte. De donkere kozijnen zorgen voor een stijlvol karakter en de indeling voor balans.

Beurs Eigen Huis in Utrecht

24 september 2018

Afgelopen vrijdag naar de beurs Eigen Huis in Utrecht geweest om te kijken naar het gebruik van nieuwe materialen, deuren etc. Mooie tegels gezien, veel staal en prachtige kunstwerken voor aan de muur. Genoeg nieuwe ideeën!

Fotoshoot

17 september 2018

Vandaag een afgerond project laten fotograferen voor de website. Binnenkort meer foto’s!  

Interieuradvies jaren 30

10 september 2018

Afgelopen vrijdag een intake gehad bij een karakteristiek jaren 30 huis. Het vrijstaande huis is prachtig gelegen en heeft een grote groene tuin. De tijd heeft stil gestaan de afgelopen jaren. Lifs interieuradvies & styling gaat een interieuradvies maken met behoud van het karakter maar wel met het comfort van nu. Benieuwd? Hou onze FB […]

Fotoshoot Stijlvol Wonen

10 september 2018

Fotoshoot gehad met fotografe Denise Keus voor het woonmagazine Stijlvol Wonen van een van de projecten van Lifs interieuradvies & styling. We hebben het volledige huis gefotografeerd van veranda tot slaapkamer. Zo benieuwd naar de foto’s en de uiteindelijke reportage!      

Show up

3 september 2018

Weer een bezoekje gebracht aan Show up in Vijfhuizen! Wat een mooie accessoires gezien, veel fairtrade, duurzaam en ambachtswerk. Erg mooi!

Nieuwe werkplek

3 september 2018

Nieuwe fase: Lifs interieuradvies & styling gaat vanaf september vanuit een kantoor in het centrum van Heiloo werken!  Stagiaire Danai is ook begonnen. We zijn nog niet helemaal klaar met inrichten, maar het begin is er.      

Stageplaats Lifs interieuradvies & styling

15 juni 2018

Lifs interieuradvies & styling is op zoek naar een stagiaire (laatste jaar van de opleiding), periode vanaf 1-9. – creatief, passie voor interieur & styling – communicatief sterk en ondernemend – goed kunnen plannen en organiseren – met Sketchup kunnen werken (vereiste) – ervaring met het geven van interieuradviezen – interieurstijl van Lifs (www.lifs.nl) spreekt […]