MENU

Karakteristiek woonhuis

Lifs heeft een ontwerp gemaakt voor deze karakteristieke vrijstaande woning uit 1939. Door een aanbouw te plaatsen aan de achterkant van de woning is een grote woonkeuken ontstaan. De berging is binnendoor bereikbaar. De woning is voorzien van een mooie grote vloertegel, strak stukwerk en fris schilderwerk. Het ontwerp heeft zich vooral gericht op de keuken en om die te betrekken bij het woongedeelte. Dit is gedaan door een keukenkast te ontwerpen die doorloopt in een kast en de steunpilaar als roomdivider te gebruiken. De woning heeft nu naast de gewenste grote keuken, 2 badkamers en meer dan genoeg ruimte om familie en vrienden te ontvangen. Het karakter is behouden, maar het interieur is helemaal van nu!

www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl

www.lifs.nl www.lifs.nl

www.lifs.nl www.lifs.nl

www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl  www.lifs.nlwww.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs..nl www.lifs.nl www.lifs.nl