MENU

Nieuwbouw op maat!

Nadat de opdrachtgevers deze nieuwbouwwoning op tekening gekocht hadden is Lifs betrokken geweest bij het ontwerp. We hebben nog voor de start van de bouw diverse aanpassingen kunnen doen aan de indeling. Daardoor is de berging nu binnendoor bereikbaar en heeft de hal een andere indeling gekregen. Naast de indeling heeft Lifs ook gekeken naar de keuzes voor vloeren, raambekleding en wandafwerking. De bestaande meubels (eetkamerstoelen, zitbanken en de hanglamp boven de eettafel) zijn meegenomen uit de vorige woning en aangevuld met nieuwe meubels en maatwerk, zoals de eetkamerbank, kast naast de tv, fauteuils en salontafels. Het is een heerlijke ruime, lichte en comfortabele woning geworden die helemaal afgestemd is op de wensen van de bewoners!

www.lifs.nl www.lifs.nl

www.lifs.nl www.lifs.nl

www.lifs.nl

Reacties

  1. Wat een mooie eetbank incl.kussens.Is het speciaal op maat gemaakt en waar komt de bank vandaan?
    Ben aan t oriënteren voor onze verbouwing

  2. Maken jullie de eetbank samen met een meubelmaker? Ik ben op zoek naar zo’n soort bank.