MENU

Jaren 30 Haarlem

Voor een jong gezin in Haarlem hebben wij een compleet interieuradvies gemaakt. Van deze gedateerde jaren 30 woning, in een geliefde wijk in Haarlem, hebben we een fijn en licht gezinshuis gemaakt. De indeling is aangepast, met dakkapellen op zolder zijn er 2 slaapkamers gekomen en een ruimte voor een 2debadkamer. Op de eerste verdieping is de trapopgang veranderd, hier zijn nu een badkamer, werkkamer en 2 ruime slaapkamers gerealiseerd. De begane grond heeft een aanbouw met stalen pui gekregen inclusief lichtstraat. Het riante eiland is het hart van de woonkeuken. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, van een visgraat houten vloer tot een gietvloer in de keuken. Een heerlijk huis voor een jong gezin! De verbouwing is uitgevoerd door https://bouwbedrijfbakkum.nl

www.lifs.nl www.lifs.nlwww.lifs.nl www.lifs.nl

www.lifs.nl www.lifs.nlwww.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *