MENU

Jaren 30 Haarlem

Voor een jong gezin in Haarlem hebben wij een compleet interieuradvies gemaakt. Van deze gedateerde jaren 30 woning, in een geliefde wijk in Haarlem, hebben we een fijn en licht gezinshuis gemaakt. De indeling is aangepast, met dakkapellen op zolder zijn er 2 slaapkamers gekomen en een ruimte voor een 2debadkamer. Op de eerste verdieping is de trapopgang veranderd, hier zijn nu een badkamer, werkkamer en 2 ruime slaapkamers gerealiseerd. De begane grond heeft een aanbouw met stalen pui gekregen inclusief lichtstraat. Het riante eiland is het hart van de woonkeuken. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, van een visgraat houten vloer tot een gietvloer in de keuken. Een heerlijk huis voor een jong gezin! De verbouwing is uitgevoerd door https://bouwbedrijfbakkum.nl

www.lifs.nl www.lifs.nlwww.lifs.nl www.lifs.nl

www.lifs.nl www.lifs.nlwww.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl

Reacties

 1. Dag, ik zou zo graag willen weten waarvan de keuken-, barkrukken zijn?

  Hartelijke groet, Patricia

 2. Wat een leuk idee om het kookeiland zo te plaatsen. Hoe breed is het keukengedeelte met de eettafel?

  Groetjes
  Liselot

 3. hoi inderdaad waar komen de barkrukken vandaan wn hoe duur zijn ze??Hoe hoog zijn ze?

 4. Hallo😊
  Ik ben ook benieuwd waar de pui vandaan komt. We zijn bezig met een aanbouw en nog zoekende.
  Gr Ellen

 5. Hi
  Ik ben ook benieuwd naar de barkrukken! Ik heb een vergelijkbare ruimte (breedte) aan ons spoeleiland om 2 krukken te plaatsen 1. 10 meter. Dus hoop dat deze daar kunnen passen.

 6. Hallo,

  Wauw dat ziet er geweldig uit!
  Waar komt de keuken vandaan en wat zijn de afmetingen?

  Groet, Nina Geisink

  • Hi Nina, bedankt voor je enthousiaste reactie! Ik heb een email gestuurd. Fijne pasen! Groetjes Lonneke

 7. Hoi Lonneke, wauw wat is het mooi geworden 😍. Mag ik weten waar jullie keuken vandaan komt en wat de afmetingen zijn van jullie uitbouw ?

  Groetjes Deborah

  • Hi Deborah, bedankt voor je leuke berichtje! Ik heb een email gestuurd. Groetjes Lonneke

 8. Hoi, wat is dit mooi! Ik ben ook erg benieuwd waar de keuken en stalen deuren vandaan komen (ben ook zoiets aan het uitzoeken maar heb geen overzicht meer). Daarnaast vroeg ik me af of het visgraat parket of pvc is en waar je het vandaan hebt? Alvast bedankt!

  • Hi, bedankt voor je enthousiaste reactie! Ik heb een email gestuurd. Groetjes Lonneke

 9. Prachtig! Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de afmetingen van de keuken en uitbouw en waar ze vandaan komen!

  Groetjes Karin

 10. Hi Lonneke, ook ik ben onder de indruk, heel mooi geworden! Kun je me vertellen waar de keuken vandaan komt?

  Groetjes, Leonie

  • Hi Leonie, bedankt! Ik heb een email gestuurd. Groetjes Lonneke

 11. Hallo, erg mooie keuken en uitbouw! Wij zijn nu ook bezig met een uitbouw en zijn op zoek naar een open kast. Kun je vertellen waar de open kast op wielen vandaan komt?

  Groetjes, Martina