MENU

Sfeervolle 2 onder 1 kap

Voor een ruime 2 onder 1 kap woning in Heiloo hebben wij een ontwerp gemaakt! Het ontwerp was er met name op gericht de hele begane grond te gaan benutten als woonruimte. De zithoek is over de gehele breedte van de woonkamer opgesteld. Met aan de ene kant een tv hoek en de andere kant ook een zithoek met fauteuil. Allebei gericht op de haard, welke een mooie accentkleur heeft gekregen. De tv is geplaatst op een eiken plank. Het eiken hout laten we terugkomen in de op maat gemaakte sidetable van staal en hout en in de op maat gemaakte nissen in het keukeneiland en de planken boven het aanrecht. De eiken vloer is opnieuw geschuurd en in de olie gezet en alles is geschilderd! De eethoek is meer naar het midden verplaatst en heeft een vaste eetkamerbank gekregen, bij de keuken is nu plek voor een extra zitje, heerlijk bij de openslaande tuindeuren. De nieuwe verlichting, meubels en raambekleding maken het helemaal af!

www.lifs.nl www.lifs.nl

www.lifs.nl

www.lifs.nl

www.lifs.nl

www.lifs.nl

Comments

 1. Prachtig zeg!
  Van mijn kant ook, waar hebben jullie de eetkamerbank vandaan en welke kleur zit er op de muur?

  Alvast bedankt voor je reactie.
  Groet Sarah

 2. Hoi Lonneke,

  Het is een veel gestelde vraag. Maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar het bankje bij de eettafel en de lampen erboven. ☺️

  Groetjes Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *