MENU

Woonhuis Oudorp

Voor deze woning in Oudorp heeft Lifs een ontwerp gemaakt. De woning was zeer gedateerd en had een dichte keuken toen de opdrachtgevers deze woning kochten. De keuken is doorgebroken en er is een bijkeuken aangebouwd aan de zijkant van de woning. We plaatsten een grote nieuwe raampartij aan de achterkant van de woning. De woning heeft nu een mooi uitzicht op de achtertuin en de vrije natuur. De keuken is voorzien van een eiland met een mogelijkheid om aan het eiland te eten. De woning is voorzien van een visgraat pvc vloer en er is voldoende lichtinval door de nieuwe raamkozijnen in het huis. De gashaard is een doorkijkhaard, zo kan er zowel in de woonkamer als in de eetkamer genoten worden van het haardvuur. De bestaande meubels hebben een mooie nieuwe plek gekregen in deze woning!

www.lifs.nl

www.lifs.nl

 

 

www.lifs.nl 

www.lifs.nl

www.lifs.nl

www.lifs.nl

Comments

  1. Hoi Stephanie, welke groen/grijze kleur heb je hier gebruikt? Is dit dezelfde kleur als bij de ensuite woning in Heiloo (geplaatst op 4-3-2019)? Ik hoor graag van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *