MENU

Ensuite, woning Heiloo

De opdrachtgevers van deze mooie woning wilde heel graag hun interieur een update geven. Er is een hoop gedaan, de vloer is vervangen voor een mooie pvc vloer in houtlook, de muren zijn allemaal gestukt, er is gewerkt met kleur en er is een nieuwe keuken geplaatst. Er is maatwerk toegevoegd door een ensuite met kasten links en rechts in de keuken en aan de kant van de woonkamer loopt de ensuite over in een prachtige vakkenkast met tv nis. De ruimte is nu goed ingedeeld, er is een echte woonkeuken ontstaan en een fijne zithoek. Het is nog niet helemaal af, maar ik wilde de foto’s graag al delen.

#ensuite #jaren30 #nieuwbouw #vakkenkast #maatwerk #tvkast #vasteeetkamerbank #maatwerkkasten #keuken #pvc #vloer #ontwerp #lifs interieuradvies #styling

www.lifs.nlย  www.lifs.nlwww.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl

Reacties

 1. Hoi,
  Zithoek is echt prachtig. Waar is ‘t bankje gekocht en de tafel? En wat zijn de afmetingen?
  Gr

 2. Beste, wat prachtig! Waarvan zijn de tafel, stoelen en bankje? En wat zijn de afmetingen van de tafel? Ik hoor graag van u.
  Groetjes

   • Bedankt voor het compliment! Ik heb een mail gestuurd. fijn weekend alvast. Gr Lonneke

  • Hoi hoi, bedankt. Ik heb een email gestuurd met informatie! Groetjes Lonneke

 3. Hoi,

  Ik ben heel erg benieuwd waar de meubels van de eethoek van zijn. En wat de maatvoering ervan is.

  Ziet er heel mooi uit!

  Groetjes Sophie

 4. Hoi,

  Ik heb precies dezelfde interesse als bovenstaande mensen: waar komt de tafel, stoelen, bank en lampen vandaan in de eethoek?
  Heel erg mooi!

  • Bedankt voor je reactie! Ik heb je een mail gestuurd. Fijne jaarwisseling. Gr. Stephanie

 5. Wow! The room looks really nice!
  Where did you buy the chairs? They are so nice!
  Best wishes ๐Ÿ™‚

 6. Hallo,
  Ik vind de eettafel en de lampen heel mooi. Waar zijn ze van? Ik verneem het graag! Groetjes Maike

  • Goedemorgen Maike, ik heb een email gestuurd! Groetjes Lonneke