MENU

Ensuite, woning Heiloo

De opdrachtgevers van deze mooie woning wilde heel graag hun interieur een update geven. Er is een hoop gedaan, de vloer is vervangen voor een mooie pvc vloer in houtlook, de muren zijn allemaal gestukt, er is gewerkt met kleur en er is een nieuwe keuken geplaatst. Er is maatwerk toegevoegd door een ensuite met kasten links en rechts in de keuken en aan de kant van de woonkamer loopt de ensuite over in een prachtige vakkenkast met tv nis. De ruimte is nu goed ingedeeld, er is een echte woonkeuken ontstaan en een fijne zithoek. Het is nog niet helemaal af, maar ik wilde de foto’s graag al delen.

#ensuite #jaren30 #nieuwbouw #vakkenkast #maatwerk #tvkast #vasteeetkamerbank #maatwerkkasten #keuken #pvc #vloer #ontwerp #lifs interieuradvies #styling

www.lifs.nlย  www.lifs.nlwww.lifs.nl www.lifs.nl www.lifs.nl

Comments

 1. Beste, wat prachtig! Waarvan zijn de tafel, stoelen en bankje? En wat zijn de afmetingen van de tafel? Ik hoor graag van u.
  Groetjes

 2. Hoi,

  Ik ben heel erg benieuwd waar de meubels van de eethoek van zijn. En wat de maatvoering ervan is.

  Ziet er heel mooi uit!

  Groetjes Sophie

 3. Hoi,

  Ik heb precies dezelfde interesse als bovenstaande mensen: waar komt de tafel, stoelen, bank en lampen vandaan in de eethoek?
  Heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *