MENU

Woonhuis Heiloo

Voor een vrijstaand huis in Heiloo heeft Lifs interieuradvies & styling een ontwerp gemaakt en het project begeleid. De woning was al ruim van opzet, maar kon meer daglicht gebruiken. Er is een prachtige harmonica pui ingekomen die nu volop zicht geeft op de tuin. De woonkamer is verplaatst naar de voorkant van het huis, waardoor we een riante eethoek konden creëren. De blikvanger van de ruimte is de mooie gashaard op tafelhoogte geworden met aan weerszijde kasten. De kasten en tv dressoirs zijn op maat gemaakt. De woning is voorzien van fris schilderwerk, nieuwe vloer en raambekleding. De stalen deuren naar de hal en naar de keuken geven een industriële touch aan het interieur. Foto’s Joep Schut en via www.funda.nl

 

 

 

 

 

Reacties

  1. We zijn heel erg blij met het resultaat! Bedankt voor de fijne samenwerking!