MENU

Thuiswerkplek

Voor een opdrachtgever in Castricum maakte Lifs interieuradvies & styling een ontwerp voor een thuiswerkplek in een hoek van de woonkamer. Lifs interieuradvies & styling maakte een nieuwe indeling, adviseerde een kleur op de muur en maakte een ontwerp voor een maatwerk meubel. Hierin zitten 2 kasten en een bureau. Het meubel sluit perfect aan op de bestaande nis en het plafond. Je kijkt nu vanaf het bureau zo de woonkamer in, waardoor je contact kunt houden met het gezin als je aan het werk bent en heerlijk naar buiten kunt kijken. De zachte grijs/groene kleur op de muur zorgt voor verbinding met buiten.  Door de vele opbergmogelijkheden kan het werk snel opgeborgen worden na een werkdag en is de ruimte ook prima te gebruiken als speel/knutselruimte voor kinderen. De stoelen van zuiver zijn erg praktisch en eigentijds door hun uitstraling.